Bursa’da okullar bugün tatil mi? (21 Aralık Çarşamba günü okullar tatil mi?)

Bursa’da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde başladı. Hal böyle olunca akıllara gelen soru ise şu: Bursa’da okullar bugün tatil olacak mı? 21 Aralık Çarşamba günü okullar tatil mi? Bursa Valiliği’nden (bursa.gov.tr) açıklama geldiği anda haberimizde yer

Bursa’da okullar bugün tatil mi? (21 Aralık Çarşamba günü okullar tatil mi?)

Yurdumuz, Karadeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine girildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin, kuzey kesimlerden itibaren Karadeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceğini duyurmuştu.

Meteoroloji, Bursa için de kar yağışı konusunda uyarmıştı. Ve beklenen kar yağışı akşam saatlerinde etkisini göstermeye başladı.

Kar yağışı ve soğuk hava ile birlikte gözler Bursa Valiliği’nin üzerine çevrildi. “Bugün (21 Aralık Çarşamba) okullar tatil olacak mı?” diye merak edilirken Bursa Valiliği’nin internet sitesi bursa.gov.tr adresinden henüz bir açıklama yapılmadı.

İNEGÖL’DE OKULLAR TATİL

 

(İHA) Bursa’nın İnegöl ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle bütün okullar bir tatil edildi. Kaymakamlık 21 Aralık Çarşamba günü okulların tatil edilmesiyle birlikte hamile ve engelli kamu çalışanlarının idari izinli olacağını açıkladı.

Akşam saatlerinde bastıran kar yağışı İnegöl’de hayatı olumsuz etkilerken belediye ekipleri gece boyunca tuzlama ve yol açma çalışmalarına devam edecek. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş twitter hesabından saat 23.30 sıralarda okulların tatil olduğunu duyurdu. Sosyal medyada öğrenciler belediye başkanına teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X