Bursa’da polis-şüpheli kovalamacası: 2 polis yaralı

Bursa’da 30 farklı hırsızlık suçundan aranan ve aylardır polisin peşinde olduğu Burak Örekli’yi ile polis ekipleri arasında çatışma çıktı. Elinde uzun namlulu silah bulunan Örekli, 2 polis memurunu yaralayarak ağaçlık araziye kaçtı. Polis ve Jandarma Özel

Bursa’da polis-şüpheli kovalamacası: 2 polis yaralı

HAKAN GÖNÜL / OLAY

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aylardır peşinde olduğu, 30 farklı hırsızlık suçundan aranan suç makinası Burak Örekli ile polis ekipleri arasından çatışma çıktı. Burak Örekli’nin içinde bulunduğu otomobili takip eden ekipleri fark eden Örekli ve 2 arkadaşı, Merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi’nde ekipler ateş açtı. 2 şüpheli polis tarafından etkisiz hale getirilirken suç makinası Örekli elindeki uzun namlulu silah ile kaçmaya başladı. Bu sırada Örekli polis ekiplerine ateş açmaya devam etti. 2 polis memuru hafif şekilde yaralanırken Örekli, ormanlık alanda kayıplara karıştı.

JÖH, PÖH VE ZIRHLI ARAÇLARLA ARANIYOR

Olayın ardından bölgeye, Polis Özel Harekat, Jandarma Özel Harekat, Zırhlı araçlar ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, çelik yelek ve uzun namlulu silahlarla, JÖH ve PÖH ekipleri ile beraber ormanlık alanda arama yapmaya başladı. Bölgede 300’den fazla güvenlik gücünün bulunduğu bildirildi. Zanlı Burak Örekli’yi arama çalışmaları bölgede devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X