Bursa’da pompalı dehşeti: 3 polis yaralı

Bursa’da kendisinin Mehdi olduğunu öne sürerek pompalı tüfekle 3 polisi yaralayan şahıs, güvenlik güçlerine teslim olamamak için direniyor.

Bursa’da pompalı dehşeti: 3 polis yaralı

 

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Mucur Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erzurum’da motor ustası olan İ.G. (42), Bursa’daki babası ile telefonda para yüzünden tartışmaya başladı. Telefonu kapattıktan sonra 2 çocuğu ve eşini Horasan’a bırakan İ.G., Bursa’daki baba ocağına geldi. 2 silahı ile birlikte babasını rehin alan İ.G., babasının biriktirdiği kutudaki 10 bin lirayı alınca babasını serbest bıraktı. Tek başına evin içinde kalan İ.G., kendisinin Mehdi olduğunu iddia ederek sağa sola ateş etmeye başladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin “teslim ol” çağrısına şahıs ateş ederek cevap verdi. Evin camından sağa sola ateş eden şahıs, 3 polis memurunun yaralanmasına neden oldu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralanan polis memurlarını hastaneye kaldırırken, sokakta geniş güvenlik önlemleri alındı.

 

Polis ekipleri elinde pompalı tüfek olan saldırganın teslim olması için ikna çabalarına devam ederken, Özel Harekat ekipleri de olay yerine geldi. İ.G.’nin bir silahının ise polise ekipleri tarafından arka kapıdan girilerek alındığı ifade edildi.

 

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Demir parmaklıklı pencereden uzanarak çekiçle evin önünde park halindeki otomobile zarar veren İrfan G, bir ara eline piknik tüpü alıp yakmaya çalıştı.

İrfan G’nin, otomobili yakacağını söylemesi üzerine itfaiye ekipleri evin önüne kadar geldi. İtfaiye ekipleri, pencereden sıktıkları tazyikli suyla İrfan G’yi etkisiz hale getirdi. Bu durumdan yararlanarak eve giren Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat Timi, İrfan G’yi yakaladı.

Evde yalnız olduğu anlaşılan İrfan G, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Bu arada, aynı sokakta yaşayan bir kadın, olaylar sırasında fenalaştı. Kadına, olay yerinde 112 Acil Servis ekiplerince müdahalede bulunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X