Bursa`da SGK hizmet binası açacak

İnegöl`de hükümet tarafından yaptırılan yeni SGK hizmet binasının cumartesi günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından açılacağı bildirildi.

Bursa`da SGK hizmet binası açacak
Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) Alanyurt’taki yeni hizmet binasının açılışı 13 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’de yapılacak. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, merkezi hükümetin yatırımlarının İnegöl’de devam ettiğini belirterek, “Bu yatırımlar halkımızın daha rahat hizmet alması için yapılıyor. AK Parti hükümeti olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vergi dairemizin altında sıkışık bir yerde hizmet veren Sosyal Güvenlik Merkezi’ni Alanyurt bölgesinde modern binasına kavuşturduk. 3 katlı ve yaklaşık 2 bin metrekare kapalı alana sahip yeni binada 40 personelimiz hizmet verecek. Bu kurum, İnegöl’de 236 bin insanımızın hepsini ilgilendiriyor. Hem emeklilik, hem de sağlıkla ilgili işlemler burada yapılacak” dedi.
 
İnegöllülerin rahat bir mekanda hizmet alacağını kaydeden Şahin, “Böylece İnegöl’de cazibe merkezlerini dağıtmış oluyoruz. Sadece sıkışmış olan bölgede değil, SGK binasını Alanyurt’ta, Gençlik Merkezi’ni Huzur Mahallesi’nde ve Akhisar’da yaparak, şehrin diğer yerlerine de dağıtmış oluyoruz. Yeni çıkan torba kanunla birlikte yapılandırma başvurularını bu binada alacağız. Bu hizmeti İnegöl’e kazandırmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Cumartesi günü açılışa bir aksilik çıkmazsa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik katılacak. Halkımızı açılışa bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X