Bursa’da su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde su kesintisi yapılacağı belirtildi.

Bursa’da su kesintisi

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer İlçesi, Üçevler Mahallesi, Ahıska Caddesi, Dumlupınar Caddesi ile Kültür Mahallesi Bilginler Caddesi, Gümüşdere Caddesi arasında kalan bölge ve civarında, 17 Ocak Çarşamba günü (YARIN) 08.00 ile 18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım İlçesi Kazımkarabekir ve Yunus Emre mahallerinin 11 Eylül Bulvarı ile Kısmet Caddesi (30 m.’lik yol) arasında kalan bölge ve civarında 17 Ocak Çarşamba günü (YARIN) 08.00 ile 16.00 saatleri arasında ve yine Yıldırım İlçesi Millet Mahallesi 11 Eylül Bulvarı ile Kısmet Caddesi (30 m’lik yol) arasında kalan bölge ve civarında 18 Ocak Perşembe günü 08.00 ile 16.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X