Bursa’da teröre lanet yürüyüşü

İnegöl İlçesi Kurşunlu Mahallesi’nde yaklaşık 5 bin kişi yaşanan terör olaylarını, ‘Şehide Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü’ ile protesto etti.

Bursa’da teröre lanet yürüyüşü

Yapılan son yerel seçimlerde belde iken mahalleye dönüştürülen Kurşunlu’da oturan aileler akşam saatlerinde terör olaylarını protesto etti. Akşam saatlerinde İnegöl Belediyesi Kurşunlu Hizmet Binası önünde toplanan yaklaşık 5 bin kişi ellerinde Türk Bayrakları ile, ‘Kahrolsun PKK’, ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları atarak Jandarma Karakolu’na gittiler. Burada görev yapan askerlere moral veren kalabalığa yoldan geçmekte olan vatandaşlar da alkışlarla, otomobiller ise korna çalarak destek verdi.

 

Kadınların büyük ilgi gösterdiği yürüyüş sonunda organizasyonda yer alan mahalle gençlerinden Emrah Uzan, milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmezliği ve bütünlüğüne yönelik saldırıların amacına ulaşmayacağını söyledi. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı protesto yürüyüşü olaysız bir şekilde sona erdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X