Bursa’da yaşayan LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelerine yardımlar hız kesmiyor

Kayıtlı lösemi ve kanser hastaları ile onların imkanları kısıtlı ailelerine 1998 yılından bu yana maddi ve manevi destek veren LÖSEV, yıl boyu sürdürdüğü et ve et ürünleri dağıtımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bursa’da yaşayan LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelerine yardımlar hız kesmiyor

LÖSEV Bursa şubesinde 10 Ağustos Perşembe günü Bursa’da yaşayan ve LÖSEV’e kayıtlı hastalara her ay olduğu gibi et ve et ürünleri yardımları sunuldu.  Kurban bayramının yaklaştığı bugünlerde dağıtımlara  devam eden LÖSEV, vekaleten kurban bağışı kampanyasına yapılacak desteklerin lösemi ve kanser hastalarının tedavisi açısından önemine de dikkat çekiyor.

 

Yıl Boyunca Aylık, Düzenli Et ve Et Ürünleri Yardımı…

LÖSEV’den yapılan açıklamada en kaliteli protein kaynağı olan et ve et ürünlerinin kanser hastalarının beslenmesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulandı. “Özellikle lösemi hastalığında  et ve et ürünleri ile sağlıklı beslenen çocuk ve yetişkin hastaların, zorlu tedavi sürecini başarıyla atlatma şanşları artar. Bu nedenle, protein ağırlıklı beslenmesi gereken, ihtiyaç sahibi hastalara yıl boyunca her ay yaklaşık 8 kilo et ve et ürünleri kolisi ulaştırılmaktadır” dendi.

 

LÖSEV’e Bağışlarla Bereketli Sofralar, Sağlıklı Çocuklar…

 

On binlerce hasta ve imkanı kısıtlı ailelerine destek olan LÖSEV’ in bugünkü kayıtlı hasta sayısı yaklaşık 24 bin civarında. % 90’ını ihtiyaç sahibi ailelerin oluşturduğu kayıtlı hastalar, tedavisi uzun süren ve çok pahalı olan bu hastalıkla mücadelede LÖSEV’in destekleri ile hayata bağlanmaktadırlar.

 

Özellikle et ve et ürünleri yardımlarının sürekliliği açısından, bağışçıların LÖSEV’in Vekaleten Kurban Kampanyası’na destekleri büyük önem taşımaktadır. Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet vererek kurbanları dini usullerle, noter huzurunda kestirip çocukları hayata bağlamak isteyen bağışçılar; tüm ulusal bankalar aracılığıyla, internet bankacılığı ile, elden LÖSEV şubelerine, PTT şubelerinden ve Alo LÖSEV hattı aracılığıyla bağış yapabilecekler. Kurban bağış miktarı bu yıl; yurt içi 860 TL, yurt dışı için 245 Dolar veya 210 Euro olarak belirlendi.

Bağışlar sayesinde lösemi ve kanser hastaları yalnızca Kurban Bayramı’nda değil, tüm yıl boyunca taze et ürünleri ile beslenebilecek. Et ve diğer gıdalardan zengin beslenen hastaların vücut direnci yükselerek, bağışıklık sistemleri güçlenecek ve hastalıkları kolayca yenerek iyileşme şansları artacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X