Bursa’dan Ankara’ya yeni bir temsilci

Meral Akşener’in partisini yarın resmen kurması bekleniyor. Yeni partinin kurucular kurulunda yer alacak isimler de yavaş yavaş belirleniyor.

Bursa’dan Ankara’ya yeni bir temsilci

Listede Bursa’dan da sürpriz bir isim var. Bu ismin kurucular kuruluna giriş öyküsünü Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz şöyle anlatıyor:

Akşener’den kurucular kurulu sürprizi: Sermin Özensoy

Sermin Özensoy bugüne kadar eş durumundan siyasetin içinde oldu. Eşi, MHP Bursa eski Milletvekili Necati Özensoy’un hep yanında ve destekçisiydi.

Özensoy’un milletvekili olduğu Ankara günlerinde, o dönem MHP adına TBMM Başkanvekili olan Meral Akşener’le çok yakındılar.

Öyle ki…

Sermin Özensoy dost sohbetlerinde “Abla” diyor, Akşener de doğrudan “Sermin” diye sesleniyordu. Doğal olarak, Akşener’in MHP içindeki kurultay mücadelesinde Özensoy çifti yanındaydı.

Akşener 2 hafta önce Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu’nun oğlunun düğünü için Bursa’ya geldiğinde, Sermin-Necati Özensoy çifti ile yan yana oturdu.

İşte…

O tören sırasında Akşener sürpriz kararını tebliğ etti:

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X