Bursa’dan dünyaya açılan yeni marka 73 firmayı çatısı altında topladı

Tekstil ve otomotivde sadece Türkiye’nin değil dünyanın da önde gelen üretim üslerinden biri olan Bursa konfeksiyon sektöründe de büyük adımlar atıyor.

Bursa’dan dünyaya açılan yeni marka 73 firmayı çatısı altında topladı

Çocuk konfeksiyonunda ortak bir marka oluşturan Bursalı sanayiciler bu markayı ABD’den Rusya’ya, Güney Afrika’dan Almanya’ya dünyanın dört yanına taşımak için uğraş veriyor.

Bugünlerde önemli bir fuara ev sahipliği yapan Bursa 50 ülkeden yaklaşık bin iş insanını ağırlıyor. Fuarın kısa adı Junioshow.

Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün böyle büyük bir organizasyonla dünyaya açılmasını sağlayan kurum ise Bursa Ticaret ve Sanayi Odası.

BTSO bir süre önce Juniokids adlı bir marka oluşturmuştu işte dünya şimdi Bursalı firmaların ürünlerini bu ortak marka ile tanıyor.

Juniokids markası BTSO’nun Ur-Ge (Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi) projelerinden biri. BTSO’nun aynı anda yürüttüğü 10 Ur-Ge projesinden ikisi bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörüne yönelik. Ve bugün Bursa’da tam 73 firma Juniokids markası altında üretim yaparak dünya pazarlarında iddiasını arttırıyor.

Junioshow fuarı ve Juniokids markası ile ilgili daha fazla bilgi Olay Gazetesi Ekonomi Yazarı Feridun Eyüpoğlu’nun yazısında.

01-012.jpg02-006.jpg03-004.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X