Bursa’dan vazgeçemeyiz

Sanatçı dostlarıyla kurduğu Sanat Mahal’in ikinci şubesini PodyumPark’ta açan ünlü oyuncu Mert Fırat, yüksek bir potansiyele sahip olduğuna inandıkları Bursa’dan vazgeçemediklerini söyledi. 

Bursa’dan vazgeçemeyiz

EMRE AKDEMİR

PODYUM SANAT MAHAL ALKIŞLARLA

Mert Fırat, Didem Balçın, Volkan Yosunlu, İlksen Başarır ve Jülide Kar’ın kurucusu olduğu Sanat Mahal, Görükle’nin ardından Bursa’daki yeni sahnesini Çetin Ceylan ve Aykut Uyanıklar işbirliğiyle PodyumPark’ta açtılar. Önceki akşam ‘Joseph K.’ isimli oyunla Bursalılara kapılarını açan Podyum Sanat Mahal, büyük ilgi gördü. Biletleri günler öncesinden tükenen oyunda rol alan Mert Fırat, Didem Balçın ve Volkan Yosunlu, ayakta alkışlandı.

ÖZEL TİYATROLARA İHTİYAÇ VAR

Açılışta sanatçı dostlarıyla birlikte objektiflerin karşısına geçen Mert Fırat, Bursa’yı önemsediklerini belirtti. Sanatçı, ‘Çetin Ceylan ve Aykut Uyanıklar’ın böyle bir yatırım yapması, bize inanması çok güzel. Bursa’da çok farklı kitleler, çok ciddi bir üfus var. Kentte belediyelerin katkısıyla oluşmuş sanat bir alt yapısı var. Bununla birlitkte özel tiyatrolara ihtiyaç var. Dolayısıyla bizim de Bursa’dan vazgeçemeyişimiz var’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X