Bursa’da yer yerinden oynayacak

Herkes tek renk, tek yürek… Bugün stadyumda tribünler yemyeşil olacak

Bursa’da yer yerinden oynayacak

Büyükşehir Belediye Stadı ilk kez kapalı gişe bir maça ev sahipliği yapacak. Taraftar grup temsilcileri ve tribün liderleri karşılaşmaya gelecek taraftarlara sosyal medyadan ‘Yeşil giyin’ çağrısında bulundu. 

Bugün oynanacak Bursaspor-Göztepe maçının biletleri günler öncesinde tükenirken stadyumda taraftar rekoru kırılacak. Hizmete girdiği günden itibaren hiçbir karşılaşmada tam olarak dolmayan Büyükşehir Belediye Stadı’nda büyük bir görsel şovun olması da bekleniyor. Şehrin caddeleri bayraklar ve pankartlar ile süslenirken, Bursasporlu taraftarlar sosyal medyadan takımlarına olan inançlarını dile getiriyor. 

HERKES YEŞİL GİYSİN

43 bin kapasiteli stadyumun güvenlik için ayrılan noktaları dışında tüm koltuklar dolu olacak. Bu arada Taraftar grup temsilcileri ve tribün liderleri maça gelecek taraftarlara sosyal medyadan ‘Yeşil giyin’ çağrısı yaptı. Tribün liderleri stada gelecek tüm taraftarların yeşil Bursaspor forması veya yeşil tişört giymelerini isterken “Stadyumda sağlayacağımız tribün bütünlüğü için bu da çok gerekli” ifadelerini kullandı. 

BÜTÜN STAT TEKSAS OLACAK

Tribün liderleri yaptıkları açıklamalarda, “Bu maç çok farklı. 90 dakika boyunca susmadan takımımızı desteklemek zorundayız. Biz gerekli tribün organizasyonlarını yaptık. Herkesten bu konuda ekstra fedakarlık bekliyoruz. Bu maç bütün stat Teksas olacak. Tribünler 90 dakika takımımızın yanında olacak’ ifadelerini kullanıyorlar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X