BursaFotoFest’e öğrenci akını

Türkiye’nin ilk ve tek fotoğraf festivali olan BursaFotoFest kapsamındaki fotoğraf sergisini, her gün binlerce öğrenci ziyaret ediyor.

BursaFotoFest’e öğrenci akını

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi’nin, Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (BUFSAD) destekleriyle ‘Hava, su, toprak… Doğaya dönüş’ temasıyla düzenlenen 9. BursaFotoFest, fotoğraf meraklılarını usta isimlerle buluştururken, aynı zamanda Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Fuar Alanı’nda oluşturulan fotoğraf sergisiyle Bursalılara görsel şölen yaşatıyor. 16 ülkeden yerli ve yabancı 230 fotoğraf sanatçısının 165 sergisi ve iki binden fazla fotoğraf karesinden oluşan festival alanı, başta öğrenciler olmak üzere her kesimden büyük ilgi görüyor. Sergiyi, her gün farklı eğitim kurumlarından binlerce öğrenci ziyaret ediyor. Merak ettiklerini fotoğraf sanatçılarına sorma imkanı da bulan öğrenciler, festival anısına kitapçık ve broşürleri imzalatıyor, fotoğraf gösterilerini izliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X