Bursalı Boranlar’dan unutulmaz son! Final öncesi ters köşe

İstanbullu Gelin 86. bölüm fragmanı yayınlandı, olanlar oldu! Unutulmaz bir finalle 2 bölüm sonra ekran hayatına son verecek olan dizinin yeni bölümündeki detay ters köşe yapacak.

Bursalı Boranlar’dan unutulmaz son! Final öncesi ters köşe

Star TV ekranlarında 3 sezondur devam eden ve soluksuz izlenen başarılı dizi İstanbullu Gelin’in 86. bölüm fragmanı yayınlandı. Garip’in ölümünden sonra iyice boşuğa düşen Esma Boran’ın Süreyya’dan istediği şey izleyiciyi şok edecek. 
 

İstanbullu Gelin'de olaylı final öncesi ters köşe yapacak detay! Meğer... - Sayfa 2

Sadece 2 bölüm sonra 31 Mayıs Cuma akşamı seyirciye veda edecek dizinin yeni bölümü bu cuma akşamı yayınlanacak. İzleyiciyi soluksuz bırakacak yeni bölümdeki Esma Boran detayı ters köşe yapacak. 
 

İstanbullu Gelin'de olaylı final öncesi ters köşe yapacak detay! Meğer... - Sayfa 3

Dizi finale sadece bir bölüm kala izleyiciyi gözyaşları içinde bırakacak. İstanbullu Süreyya’nın Bursalı Boranlar ile tanışması ile başlayan dizi yine Boranlar’ın konağında unutulmaz bir finalle akıllara kazınacak. 
 

İstanbullu Gelin'de olaylı final öncesi ters köşe yapacak detay! Meğer... - Sayfa 4

Büyük aşkı Garip’in ölümünden sonra iyice çıkmaza giren Esma Boran tek çareyi ölümde bulacak ve bunun için Süreyya’ya yalvaracak. 
 

İstanbullu Gelin'de olaylı final öncesi ters köşe yapacak detay! Meğer... - Sayfa 5

Süreyya’dan kendisini öldürmesini isteyen Esma Boran’ın bu teklifi karşısında Süreyya ilk önce şok olsa da bu ölüm teklifi Süreyya’nın kafasını uzun meşgul edecek. Konağın dediğim dedik diktatör Esma’sının her geçen gün daha da kötüye gitmesini kaldıramayan Süreyya izleyiciyi ters köşe yapacak. 
 

İstanbullu Gelin'de olaylı final öncesi ters köşe yapacak detay! Meğer... - Sayfa 6

Tüm düğümlerin çözüleceği, soru işaretlerinin cevabını bulacağı İstanbullu Gelin yeni bölümünde izleyici hiç tahmin ettiği bir sonla karşılacak. 
 

İstanbullu Gelin'de olaylı final öncesi ters köşe yapacak detay! Meğer... - Sayfa 7

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Garip’in ani ölümü Boranlar’ı yıktı. Hayat arkadaşını ölmüş bulan Esma büyük bir yıkım yaşadı. Esma derin üzüntüsünün yanı sıra hastalığının da ilerlemesiyle hastaneye kaldırıldı.
 

İstanbullu Gelin'de olaylı final öncesi ters köşe yapacak detay! Meğer... - Sayfa 8

Hayata küsen Esma’yı çocukları teselli etmeye çalışsa da Esma yaşadığı şoku atlamadı.

Garip’in ölümünü kabullenmek Esma için kolay olmaz. Esma’nın Garip’in hayaliyle birlikte yaşamaya başlaması ise konakta farklı bir dönemi başlatır. Adem ve Güneş ise evlat edinmeye karar verirler. Bunun için ise ilişkilerinde atmaları gereken bir adım vardır. Süreyya’nın Yaz için yaptığı çalışmayı Mert hazırladığı albümde kullanmak ister. 
 

İstanbullu Gelin'de olaylı final öncesi ters köşe yapacak detay! Meğer... - Sayfa 9

Stüdyoya giren Süreyya her şeye rağmen enerjisini yüksek tutmaya çalışmaktadır. Garip’in ölümüyle Boran’lar için farklı bir süreç başlar. 
 

İstanbullu Gelin'de olaylı final öncesi ters köşe yapacak detay! Meğer... - Sayfa 10

Esma’nın hastalığının iyice ağırlaşması onu akıl almaz bir sonuca götürecektir.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X