Bursalı öğretmen çifti ayıran kaza

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu öğretmen çiftten İsmail Yaman (27) hayatını kaybederken, eşi Esra Duman Yaman (28) ile oğlu Kerem Yaman (2) ve diğer otomobilde bulunan bir kişi yaralandı.

Bursalı öğretmen çifti ayıran kaza

Kaza, Bandırma-Bursa karayolunun 12’nci kilometresinde meydana geldi. Bandırma’dan Bursa istikametine giden Baki Üzmez (61) yönetimindeki 16 TR 957 plakalı otomobil ile İsmail Yaman yönetimindeki 10 E 5759 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, İsmail Yaman olay yerinde yaşamını yitirirken, otomobilde bulunan eşi Esra Duman Yaman ve 2 yaşındaki oğlu Kerem Yaman ise  yaralandı.

Kazada Baki Üzmez yara almazken, otomobilde bulunan arkadaşı İsmail Kepnek ise  sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Yaralılar, ambulanslarla Bandırma Devlet Hastanesi’ne  kaldırılırken, durumu ağır olan Esra Duman Yaman ve oğlu Kerem, Bandırma’dan Balıkesir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. 

Yaman çiftinin Bursa’nın Karacabey ilçesinde öğretmen olarak görev yaptıkları öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X