Bursalı oyuncu sahnede fenalaştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Tiyatro oyununda rahatsızlanan Gonca Vuslateri, oyun sırasında fenalaşarak apar topar kulise alındı. Durum karşısında destek veren seyirciye teşekkür eden Vuslateri, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Bursalı oyuncu sahnede fenalaştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Fırat Tanış’la birlikte Erkek Arkadaşım Bir Feminist adlı oyunda oynayan Gonca Vuslateri dün akşamki gösteride fenalaştı.
 

IRdK_9felEyI-6yhOCvUMQ

Oyunun 20. dakikasında fenalaşan Vuslateri, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile sahne üzerinde yaşadığı rahatsızlık konusunda açıklamada bulundu.
 

_RB72lzfAUampR0oMRa-fA

Tansiyonu düştüğü için sergilediği oyunu erken bitirmek zorunda kalan Vuslateri, hem seyirciden özür diledi hem de yaşananlarla ilgili bilgi verdi.
 

YjkOvhXqB0K7vV_X8KySMg

Vuslateri şu ifadeleri kullandı: “MOİ Sahne’de Erkek Arkadaşım Bir Feminist adlı oyunumuzu yine büyük bir heyecanla oynarken, bir anda düşen tansiyonumdan dolayı mecburen oyunu bitirmek zorunda kaldık.”
 

FfpaBnG1FEyEyPgLOMXNVg

“Durumu anlayışla karşılayan ve alkışlamaya devam eden seyircilerimize, elimi sımsıkı tutup destek veren canım partnerim Fırat Tanış’a yürekten teşekkür ediyorum. Gerekli müdahaleler yapıldı, şimdi iyiyim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X