Bursalılar dikkat! Yağmur geliyor

Bursa’ya bugünden itibaren yağmur geliyor. Gün boyu yer yer etkili olacak sağanak yağışın, pazar günü de devam etmesi bekleniyor. Hafta başına ise Bursalılar serin ama kuru bir hava ile başlayacak.

Bursalılar dikkat! Yağmur geliyor

DERYA DEMİR PINAR

Hafta ortasından itibaren serin havaların hakim olduğu Bursa’ya bugünden itibaren yağmur geliyor. Hava sıcaklığının en düşük 22 en yüksek 29 derece olacağı bugün sabah saatlerinden itibaren yağış başlayacak.

Gün boyu yer yer sağanak yağış etkili olurken, yağış pazar günü de devam edecek. Pazar günü en düşük sıcaklık 23, en yüksek sıcaklık 28 derece olacak.

Hafta başına ise Bursalılar serin ama kuru bir hava ile başlayacak. Buna göre pazartesi günü yağış beklenmezken en düşük sıcaklık 22, en yüksek sıcaklık 24 derece olacak. Salı günü ise sıcaklık 5 derece birden artarak 30 derecelere kadar çıkacak. 

VALİLİKTEN UYARI…

Valilik de yayınladığı yazılı açıklamada; Bursa, Bilecik ve Eskişehir’in kuzeybatı kesimlerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bu sabah saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar kuvvetli (21-50 Kg/metrekare) olacağının tahmin edildiğini belirterek, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X