Bursa’nın gururu oldular! Türkiye’yi temsil edecekler

İznik Spor bünyesinde kurulan beyzbol takımının oyuncuları ligdeki başarılı mücadelesiyle Beyzbol Milli Takımı’na seçildiler. İlk maçı için yola çıkan Beyzbol Milli Takımı, Bulgaristan’daki turnuvada ülkemizi temsil edecek. 

Bursa’nın gururu oldular! Türkiye’yi temsil edecekler

İznik Belediyesi destekleriyle, İznik Spor bünyesinde kurulan ve antrenörlüğünü İsmail Can’ın yaptığı Beyzbol Takımı namağlup bir şekilde Türkiye Şampiyonası 1. Lig finallerine kalmış, başarılı oyuncular Beyzbol Milli Takımı’na seçilmişlerdi. Gençler, Bulgaristan’da yapılacak turnuvalara katılmak üzere milli takım ile birlikte yola çıktı.

BULGARİSTAN’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER

Milliler, Bulgaristan’da gerçekleşecek Uluslararası Jack Brenner Turnuvası’nda Bulgaristan, Makedonya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti ve İtalya Beyzbol takımlarıyla mücadele ederek Türkiye’yi temsil edecek. 

İznik Spor Beyzbol Takımı’ndan milli takıma seçilerek Bulgaristan’daki ilk turnuvalarına katılan İznikli gençler Fatih Büker, Ahmet Bayrak, Mahmut Çil, Süleyman Han Güvercin, Görkem Bal Utku Ergün, Kenan Acar ve Enes Çakar destekleri dolayısıyla İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’ya teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X