Bursaspor 3 puana odaklandı!

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Bursaspor 3 puana odaklandı!

Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında yarın Kardemir Karabükspor’a konuk olacak. Zorlu müsabakadan 3 puanla ayrılmak isteyen timsah, zirveden kopmak istiyor. Yeşil-beyazlılarda zorlu müsabaka öncesi 3 futbolcu sarı kart cezalısı olduğu için takımlarını yalnız bırakacak. Ayrıca Bursaspor rakibiyle oynadığı son 5 maçta galip gelmesini bildi.

KARABÜKSPOR’A KARŞI 5 MAÇTIR KAZANIYOR

Bursaspor’un, Kardemir Karabükspor’a karşı son maçlardaki üstünlüğü göze çarpıyor. Yeşil-beyazlılar, en son 28 Kasım 2011’de deplasmanda Karabük’e yenildi. O maçın ardından rakibiyle 3 kez karşılaşan Bursaspor bu maçlarda sahadan 3-0, 4-1, 3-0, 1-0 ve 1-0’lık sonuçlarla galip gelmeyi başardı.

KARABÜKSPOR’LA 17. RANDEVU

İki ekip yarın oynanacak müsabaka ile 17. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 14’ü lig ve 2’si Türkiye Kupası olmak üzere Karabükspor’la 16 maça çıkan yeşil-beyazlılar, bu müsabakalardan 8 galibiyet, 6 yenilgi ve 2 beraberlik elde etti. Ligde oynanan 14 karşılaşmada ise Bursaspor’un, Karabükspor’a 7-5 galibiyet ve 23-17 gol üstünlüğü bulunuyor.

TİHSAHTA 3 EKSİK

Yeşil-beyazlı takımda geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Bekir Yılmaz bu zorlu müsabakada yer alamayacak. Kardemir Karabükspor’da ise sakatlıkları bulunan Ahmet İlhan Özek, Samba Sow, İbrahim Serdar Aydın ile Aykut Özer bu zorlu müsabakada yer alamayacak. Abdou Traore’nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

DÜDÜK PALABIYIK’TA

Bursaspor ile Karabükspor arasında Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Mustafa Sönmez yaparken dördüncü hakem olarak Yiğit Peşin görev alacak. Karşılaşmada Hakan Ceylan ve Ömer Faruk Ocak da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

MUHTEMEL 11

Yeşil-beyazlıların yarın oynanacak Kardemir Karabükspor maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

“Harun, Şener, Ertuğrul (Ethem), Civelli, Aziz, Volkan, Şamil, Belluschi, Josue, Bakambu, Fernandao.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X