Bursaspor ara vermedi

Bursaspor, dün akşam oynanan Medipol Başakşehir maçının ardından, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla ara vermeden Alanyaspor hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Bursaspor ara vermedi

LE GUEN: BAŞIMIZI DİK TUTACAĞIZ

Bursaspor’un Fransız teknik direktörü Paul le Guen çalışma öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda, “Kötü sonuçlardan ders almanızı ve nefret etmenizi istiyorum. Siz çalışın, işinizi yapın. Sezon başından bu yana çalıştığımız gibi çalışacağız. Başımızı dik tutacağız. Pazartesi gününden itibaren kazanmamız gereken bir maç var. Bunun için çalışacağız” dedi.

Takıma yeni katılan Dzon Delarge ile Ricardo Faty, İtalyan Kondisyoner Giovanni yönetiminde yoğun bir kondisyon yüklenmesi yaptı. Avusturya’da sezon başı yüklenmesini yapamayan Delarge’ın çalışmalarda oldukça zorlandığı dikkat çekti. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 20’şer dakikalık 2 set halinde yapılan tempolu koşularla devam etti.

Medipol Başakşehir maçında forma giyen oyuncular bu koşuların ardından antrenmanı tamamladı. Bu arada kadroda düşünülmeyen Tomas Necid ile, sakatlıktan yeni çıkan Onur Atasayar, Rüştü Hanlı, Bilal Kısa ve Furkan Özçal takımdan ayrı çalışma yaptılar. Bursaspor, yarın günü izinli olarak geçirecek ve Pazartesi günü yapacağı antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X