Bursaspor, Samsun’a gitti

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. haftasında yarın saat 18.45’te karşılaşacağı Samsunspor maçı için Özlüce Tesisleri’nden Samsun’a hareket etti.

Bursaspor, Samsun’a gitti

Sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde mücadelenin son çalışmasını yaparak Türk Hava Yolları’na ait özel uçak ile Yenişehir Havaalanı’ndan Samsun’a hareket eden kafilede sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Ethem Ercan Pülgir’in yanı sıra gribal enfeksiyon geçiren Onurcan Piri yer almıyor. Tecrübeli oyuncu Şamil Çinaz hareket öncesinde yaptığı açıklamada zorlu bir deplasmana gittiklerini ancak mücadeleden 3 puan alan taraf olarak ayrılmak istediklerini belirtti. Çinaz, “Zorlu bir deplasman olacak. İnşallah 3 puan alıp döneceğiz. Hem ligde hem de kupada galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. İnşallah kalan maçlarımızı kazanarak yeni yıla iyi bir şekilde gireriz” ifadelerini kullandı.

Arjantinli defans oyuncu Renato Civelli ise, “Kupadaki tüm maçlar zor oluyor. Henüz kupada istediklerimizi yerine getiremedik. Eğer gruptan lider çıkmak istiyorsak kesin galip gelmemiz gereken bir maç” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X