Bursaspor seriye devam etmek istiyor

Bursaspor, yarın oynayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında deplasmandaki bu sezon üçüncü galibiyetini alarak son haftalardaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Bursaspor seriye devam etmek istiyor
LİGDE 10’UNCU MÜCADELE
 
Yeşil beyazlı takım, Süper Lig tarihinde 9 kez karşı karşıya geldiği Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında 1 kez galip gelmeyi başarırken 4 maçı ise kaybetti. Oynanan 4 müsabaka ise eşitlikle sona erdi. Bugünü kadar oynanan 9 maçta ise yeşil beyazlılar 8 gol atıp, kalesinde ise 12 gol gördü.
 
SAKAT VE CEZALI YOK
 
Son iki hafta içerisinde oynadığı ligde Balıkesirspor ve Sivasspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda Tepecikspor maçlarını kazanan Bursaspor’da Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor mücadelesi öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.
 
ÖZKALFA YÖNETECEK
 
Yarın saat 13.30’da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa’nın yardımcılıklarını Serkan Gençerler, İbrahim Bozbey yapacak. Dördüncü hakem Murat Özcan olacak. Çizgi hakemlerini Ferhan Kestanlıoğlu ve Emre Yıldırım yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X