Bursaspor Teknik Direktörü Le Guen, hastaneye kaldırıldı

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Trabzon deplasmanı yolculuğu öncesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Bursaspor Teknik Direktörü Le Guen, hastaneye kaldırıldı

Alınan bilgiye göre, Süper Lig’in 16. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Bursaspor, Özlüce Tesisleri’nde son çalışmasını yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Antrenman sonrası tesislerde yemek yiyen kafile, Yenişehir Havaalanı’na gitmek üzere otobüsle hareket etti.

Teknik direktör Paul Le Guen, yolda aniden rahatsızlanması üzerine kafileyi taşıyan otobüsle kentteki özel bir hastaneye götürüldü.

Fransız çalıştırıcı hastanede tedavi altına alınırken, kafile Yenişehir Havaalanı’na geçti.

BURSASPOR’DAN AÇIKLAMA

Trabzon yolculuğu sırasında rahatsızlık geçiren Teknik Direktör Paul Le Guen ile ilgili açıklamaları Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Parlakay ve Kulüp doktoru Gökhan Özhan yaptı.

Hasan Parlakay: “Trabzon yolculuğumuz sırasında hocamız otobüste biraz rahatsızlandı, daha önce bağırsağında bir problem olduğu için yine aynı bölgeden bir sorun yaşadı. Biz hemen hastahaneye gittik, şuan tetkikleri yapıldı ciddi bir problem yok, doktorumuz dinlenmesini istiyor. Kendisi bizimle çok gelmek istiyor”

Gökhan Özhan: “Hocamızın yaklaşık 1 hafta önce karın ağrısı sebebiyle Medikabil Hastahanesi’nde kontrollerini yaptık. Bağırsak enfeksiyonu teşhisi konuldu ilaçlarını düzenli olarak alıyordu. Ancak otobüste tekrar rahatsızlandı ve tansiyon düşüklüğü yaşadı bizde hemen hastahaneye götürdük. Yolculuk yapması şuan riskli olabilir. Hastahanede kontrolleri yapıldı şuan durumu iyi yarın olma ihtimali yüksek. Benim uygun gördüğüm bu gece dinlenip yarın gelmesi” şeklinde konuştu.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen’in yarın sabah saatlerinde taburcu olacağı ve Trabzonspor maçına yetişebileceği öğrenildi.

Süper Lig’de yarın oynanacak olan Trabzonspor-Bursaspor mücadelesi öncesinde yeşil beyazlı takımın yolculuğu esnasında teknik direktör Paul Le Guen otobüste baygınlık geçirdi. Özel bir hastaneye kaldırılan Paul Le Guen’in durumu hakkında hastane Başhekimi Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Melih Çekinmez açıklamalarda bulundu.

Doç. Dr. Çekinmez, Fransız çalıştırıcının durumunun iyi olduğunu söyleyerek, “Bundan yaklaşık 1 buçuk-2 saat öncesinde teknik direktörümüz Paul Le Guen, Bursaspor ile beraber Trabzonspor maçına takımla beraber giderken, otobüs içerisinde bir karın ağrısı gelişiyor. Bu karın ağrısına, var olan ağrıya ikincil senkop dediğimiz bir baygınlık geçirdi. Bu şekilde hastanemize geldi. Hastanemizde yaptığımız tetkikler neticesinde çok önemli herhangi bir şeyinin olmadığı anlaşıldı. Karın ağrısına ikincil ağrıya bağlı olarak bir baygınlık geçirdiğini gördük. Şu an için genel durumu gayet iyi, herhangi bir sıkıntısı yok. Gayet iyi fakat gözlem amaçlı 1 gün hastanemizde yatıracağız. Yarın sabah inşallah, taburcu edeceğiz” dedi.

Yarın oynanacak olan Trabzonspor maçına Paul Le Guen’in yetişip yetişmeyeceğine ilişkin ise Doç. Dr. Melih Çekinmez, “Yarın sabah erken saatlerde taburcu edeceğiz. Maç akşamı büyük ihtimalle takımın başında olacaktır” diye konuştu.

Fransız çalıştırıcının, yarın akşam Süper Lig’de oynanacak olan Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasında yarın sabah saatlerinde taburcu olmasının ardından maçın oynanacağı Trabzon’a gitmesi bekleniyor. Ayrıca Fransız çalıştırıcının yanına tercümanı Altuğ Günaydın’ın olduğu öğrenildi. Yeşil beyazlı takım ise, 1 saatlik beklemenin ardından Trabzon’a doğru uçakla hareket etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X