Bursaspor’a ‘Onur’lu destek

Hem marka hem kol hem de gıda sponsoru olan Onur Market, stadyumdan 1 loca alırken, bir deplasmanında da masraflarını üstlenecek. 

Bursaspor’a ‘Onur’lu destek

Bursaspor’da forma kol sponsoru Onur Market oldu. Dün Özlüce Tesislerindeki toplantıya Başkan Mesut Mestan, Onur Market Bursa Bölge Genel Koordinatörü Murad Yavuz Gök ve  Ticaret Organizasyonları Müdürü Onur Özen ve yeşil beyazlı yöneticiler katıldı. Başkan Mestan destek için teşekkür ederken ‘Onur Market bu zor günlerimizde yanımızda oldu. Bursa’daki diğer firmaların da desteklerini bekliyoruz. İnşallah Onurlu olarak Yeniden Zirveye birlikte erişiriz. Hem marka hem kol hem de gıda sponsoru olarak destek oldular. Ayrıcı Marketlerinde Bursastore kösesi açacaklar. Stadyum’dan loca alıp 1 deplasmana da sponsor olacaklar’dedi. 

KULÜBÜMÜZÜN YANINDAYIZ

Onur Market Bursa Bölge Genel Koordinatörü Murad Yavuz Gök ise ‘ İnanç, azim ve samimiyet ve fedakarlık Bursaspor’u ait olduğu yere taşıyacaktır. Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan’ın Yeniden Zirveye ifadelerinin bu kararlı duruşun söze dökülmüş hali olduğunu görüyor biliyoruz. Bu kararlılık samimiyet ancak Onurlu bir duruş ile kendisini gösterecektir. Biz Onur Market olarak Bursasporumuzun yanındayız. Bursaspor yoluna Onurla devam edecektir.’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X