Bursaspor’a Tahkim’den kötü haber

Yeşil beyazlı kulübün, 3 puan silme cezasına yaptığı itiraz reddedildi.

Bursaspor’a Tahkim’den kötü haber

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ulusal lisans şartlarını yerine getirmediği gerekçesiyle Bursaspor’a verilen üç puan silme cezası Tahkim Kurulu tarafından da onaylandı. Yeşil beyazlı kulübün TFF Kulüp Lisans Kurulu tarafından, 2019-2020 sezonu Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında verilen üç puan silme cezasıyla ilgili yaptığı itiraz Tahkim Kurulu’nda görüşüldü.

OYBİRLİĞİYLE REDDEDİLDİ

Kurul’dan yapılan açıklamada Bursaspor’un, TFF Kulüp Lisans Kurulu’nun 20 Eylül’de verdiği karara yapılan itirazın görüşüldüğü ve yapılan müzakereler sonrasında yeşil beyazlı kulübün erteleme talebenin reddedildiği belirtildi. Tahkim Kurulu, Kulüp Lisans Kurulu kararında usul ve esasa bir aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından başvurusunun oy birliğiyle reddedildiğini açıkladı. Bursaspor, ligde geride kalan 7 haftada 4 galibiyet, 3 yenilgi almıştı. 7 hafta sonunda 12 puana ulaşan yeşil beyazlıların puanı bu karar sonrasında 9’a düştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X