Bursaspor’da 8 ismin sözleşmesi bitiyor

Bursaspor’da Batalla ile birlikte Ricardo Faty, Sinan Bakış, Moussa Sow, Emmanuel Badu, Mikel Agu, Gheorghe Grozav ve Cristobal Jorquera’nın anlaşmaları sona eriyor.

Bursaspor’da 8 ismin sözleşmesi bitiyor

Spor Toto Süper Lig’de sezonun bitimine 2 maç kalırken Bursaspor’da da gözler bir yandan önümüzdeki sezona çevrilmiş durumda. Bu ay içerisinde seçim heyecanı yaşayacak olan yeşil beyazlılarda, aynı zamanda 8 oyuncunun da sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Bu oyunculardan en dikkat çekici isim ise Pablo Martin Batalla. Arjantinli yıldızın ülkesine dönmek istemesi nedeniyle yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Batalla’nın yanı sıra Ricardo Faty ve Sinan Bakış ile sözleşme yenilenmeyecek. 

JORQUERA NE OLACAK?

Yeşil beyazlıların sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Moussa Sow, Emmanuel Badu ve Mikel Agu da takıma veda edecek. Devre arasında takıma katılan Gheorghe Grozav’ın da 6 aylık sözleşmesi sona ererken kulübün opsiyonu kullanması beklenmiyor.

Sözleşmesi sona erecek olan Cristobal Jorquera ile ilgili kararı ise yeni yönetim verecek. Bu arada Bursaspor’da 11 oyuncunun sözleşmesi de gelecek sezon sona erecek. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X