Bursaspor’da heyecanlandıran ortaklık

Yeşil beyazlı kulübün, Çinli Hikvision firması ile imzaladığı sponsorluk anlaşması ilerleyen yıllarda farklı boyutlara taşınabilir. 

Bursaspor’da heyecanlandıran ortaklık

Bursaspor,  Türkiye’de ve Dünya’da video güvenlik sektörüne uzun yıllardır liderlik eden Hikvision firması ile dün resmi güvenlik sistemleri sponsorluğu sözleşmesi imzaladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen törenine Başkan Ali Ay, 2.Başkan Cem Öztürk, yöneticiler Onur Özselek, Ömer Faruk Şahin, Hikvision’ın Türkiye Ülke Müdürü Johnson Feng, Çin İstanbul Başkonsolosu Wei Cu ve Çin İstanbul Başkonsolosluğu Ticari Ataşesi Songfeng Huang katıldı. Sponsorluk kapsamında Özlüce ve Vakıfköy Tesisleri güvenlik sistemleri, Hikvision marka yüksek güvenlik kameraları ile yeniden planlanacak. Ek olarak uzun vadede antrenman ve maç izleme sistemleri içinde görüşmeler yapılacak. 

BU DAHA BAŞLANGIÇ

Başkan Ali Ay, ‘Türkiye ve Çin arasında her gün biraz daha gelişen ilişkilerin bir göstergesi de duyurduğumuz bu iş birliğidir. En kısa sürede iş birliğimizi büyütmeyi hedeflemekteyiz.’ dedi. Çin İstanbul Başkonsolosu Wei Cui ise, ‘Başkan dedi ki “memnunum ama yetmiyor.” Net bir şekilde ifade etti.

Ben de öyle düşünüyorum. Sadece Çin’in değil bu sektörün çok güçlü firmasıyız. Bugünkü yatırımımız bir başlangıç. Çin’de bir söz vardır, ilk adım zorlukla atılır ama sonrasında daha güzel bir yola çıkılır. İnşallah bunu başlangıç olarak görüyoruz.’ diye konuştu.

BURSASPOR’U TANITACAĞIZ

Hikvision’ın Türkiye Ülke Müdürü Sayın Johnson Feng ise şunları söyledi: ‘Hikvision ve Bursaspor olarak Türkiye ve Çin’deki sporseverleri birleştirmeyi, Bursaspor’u Çin’e tanıtmayı, Çinli sporseverlere Bursaspor’u ve Bursa şehrimizi tanıtmayı bir misyon edindik. Bursaspor’un bir dünya kulübü olması, yurtdışına futbolcu ihraç etmesi, kente yurtdışından taraftar çekerek Bursa’nın turizmine, ekonomisine katkıda bulunması için birlikte çalışacağız. Bursaspor’umuzun tesislerinin güvenliğini sağlarken bir yandan da geliştirdiğimiz yeni teknolojileri kullanarak Ajax örneğinde olduğu gibi takımın başarısına katkıda bulunacağız.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X