Bursaspor’da imza şov

Bursaspor, yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı 7 oyuncusu için taraftarları önünde imza töreni düzenleyerek gövde gösterisi yaptı.

Bursaspor’da imza şov

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonu öncesi kadrosuna 9 oyuncu takviyesi yapan yeşil-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde imza töreni düzenledi. Yarın Bursa’ya gelecek olan Vieux Sane ile pazartesi günü antrenmanlara katılacak olan Yonathan del Valle’nin dışında 7 oyuncusunu taraftarlara tanıtan yeşil-beyazlılar, adeta gövde gösterisi yaptı.

Merter Yüce ve Bilal Kısa ile 2 yıllık sözleşme imzalanırken, Sercan Yıldırım, Furkan Özçal, İsmail Konuk, Sinan Bakış ve Serdar Kurtuluş ise kendilerini 3 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. 1 yıllığına kiralık olarak kadroya katılan ve pazartesi günü antrenmanlara dahil olacak Del Valle ile yarın Bursa’ya gelmesi beklenen Vieux Yaya Sane için de önümüzdeki günlerde tören yapılması bekleniyor.

Törende konuşan Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, törende yaptığı açıklamada önemli bir çalışmanın yapıldığını belirterek, Bursaspor’un hedeflerin üstüne çıkacağını dile getirdi. Ademoğlu, ardından futbolcuları tek tek taraftarlara tanıtırken, taraftarlar en çok ilgiyi Bilal Kısa’nın yanı sıra Bursaspor altyapısında yetişen Sercan Yıldırım ve Serdar Kurtuluş’a gösterdi.

Sercan Yıldırım: “Bonservisimle döndüğüm için mutluyum”

Galatasaray’dan kadroya katılan Sercan Yıldırım, “Bu benim üçüncü imzam. Belli sebeplerden dolayı ayrıldım. Yakından takip edenlerin hepsi kimlerle problem yaşadığım biliyorlar. Bonservisimle döndüğüm için mutluyum. Tekrar şampiyonluğa gideceğimize inanıyorum. Ne olursa olsun arkamızda olun” dedi.

Serdar Aziz’in transferine karşılık Galatasaray’dan alınan Bilal Kısa da, “İstediğimiz sonuçları alıp herkesi mutlu edip inşallah sonunu hedeflerimizin doğrultusunda bitireceğiz” diye konuştu.

Serdar Kurtuluş: “Yuvama döndüğüm için mutluyum”

Beşiktaş’tan transfer edilen Serdar Kurtuluş da, “Benim için çok güzel bir gün. Tekrar yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. 7 yaşında bu kulübe girdim. 12 sene oynadım. 2 sene profesyonel olarak A takımda oynadım. 19 yaşında kulübümün menfaatleri doğrultusunda transferim gerçekleşti. 10 yıl sonra yuvama döndüm. Sizler tribünde bizler saha içinde gerekli her şeyi yapacağız. Buraya gelen takımlara zorluk çıkaran bir takım olmak istiyoruz. Bazılarının aklında soru işaretleri olabilir. Bursaspor’un yeri ben de her zaman farklı oldu” şeklinde konuştu.

Bursaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Furkan Özçal da, güzel bir sezon geçirmeyi istediklerini söyledi.

Sinan Bakış: “Bu imzadan dolayı çok heyecanlıyım”

Bursaspor’a imza attığım için çok mutlu olduğunu dile getiren Kayserispor’dan transfer edilen genç oyuncu Sinan Bakış ise, “Bursalı olduğum için de bu imzadan dolayı heyecanlıyım. Hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Akhisar Belediyespor’dan kadroya katılan isimlerden İsmail Konuk, hedefleri olan bir kulübe geldiğini belirtirken, Merter Yüce ise, “Biz formanın hakkını vermek için buradayız. Umarım sizlere karşı mahcup olmayız” şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından yeni transferler taraftarlar ile fotoğraf çektirdi.

En yüksek ücreti Bilal Kısa alacak

Yeşil-beyazlıların kadrosuna kattığı 9 oyuncusu arasında en yüksek ücreti Galatasaray’dan Serdar Aziz’in transferine karşılık kadroya katılan Bilal Kısa alacak. Yıllık 750 bin Euro alacak olan tecrübeli oyuncuyu 700’er bin Euro ile Serdar Kurtuluş ile Del Valle takip ediyor. Yeni transferlerden en düşük ücreti ise yıllık 900 bin TL ile İsmail Konuk alacak.

Bilal Kısa: 750 bin Euro

Serdar Kurtuluş; 700 bin Euro

Del Valle: 700 bin Euro

Furkan Özçal: 650 bin Euro

Sercan Yıldırım: 500 bin Euro

Sinan Bakış: 350 bin Euro

Vieux Sane: 325 bin Euro

Merter Yüce: 1 milyon 700 bin TL;

İsmail Konuk 900 bin TL

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X