Bursasporlu taraftarlardan gazi Ömür karaman’a ziyaret

Bursaspor taraftarlar geçtiğimiz günlerde Gemlik’te bir kafede yaşadığı tatsız olayın ardından gazi Ömür Karaman’a destek ziyaretinde bulundu.

Bursasporlu taraftarlardan gazi Ömür karaman’a ziyaret

2000 yılında Kuzey Irak’ta PKK’nın kurduğu hain tuzak ile ağır şekilde yaralanıp gazi olan ve %92 engelli raporu olan Ömür Karaman, bayram tatili için geldiği memleketi Gemlik’te yaklaşık 15 kişi tarafından sadece ayaklarını sandalyeye uzattı diye darp edilmişti.

Bunun üzerine Bursa Valiliği ve Büyükşehir belediyesi olaya el koyarken, Bursasporlu taraftarlar da gazi Ömür Karaman’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette taraftar grubu adına konuşan Ali Torlak, “Vatanı için bayrağı ve dini için ölmeyi şeref addeden bu kahramanlarımıza kim ne sebeple el uzatırsa uzatsın zülfüyare dokunmuştur. Şerefli gazimiz Ömür Karaman’a rabbim acil şifalar versin inşallah vatanını karşılıksız seven kahramanlarımızın önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X