Bursaspor’un en iyi transferi

Okan Koçuk, Samet Aybaba’nın genç oyuncular için büyük şans olduğunu vurguladı

Bursaspor’un en iyi transferi

‘Bizlere güvendi ve hiç şüphe etmeden oynattı’ diyen genç eldiven, ‘Başka bir hoca olsa bu şansları bulamazdık’ diyerek de deneyimli teknik adamı övdü. 

Bursaspor’un başarılı kalecisi Okan Kocuk, yeşil beyazlı takımın en büyük transferinin Teknik direktör Samet Aybaba olduğunu söyledi. ‘O olmasaydı gençler şans bulamadı’ diyen Okan, ‘Gençlere çok önem veriyor. İlkyarıda bunu herkese gösterdi. Biz de genç oyuncular olarak bu şansı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz.

Açıkçası başka bir hoca olsa bu şansları bulamazdık. Altyapıdan birçok genç oyuncu çıkardı. Ramazan, Burak gibi yeni oyuncuları şüphe duymadan oynattı. Samet hoca bence Bursaspor’un en iyi transferi diyebilirim’ ifadelerini kullandı. 

İyi bir vatandaş olmalıyız

Samet hocanın, takıma kitap dağıtmasıyla ilgili konuşan Milli eldiven, “Mustafa Kemal Atatürk’ün kitabını aldım hocamdan. Onu okuyacağım. Herkese kitap hediye etti. Bu da çok güzel bir şey. Takımda birçok genç oyuncu var ve sadece futbolla kendimizi geliştirmeyeceğiz. Saha dışında kültürel anlamda kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. İyi bir birey, iyi bir futbolcu ve iyi bir vatandaş olmamız için hocamız elimizden geleni yapıyor ve biz de onun emeklerini boşa çıkarmamak için çalışıyoruz” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X