Bursaspor’un konuğu Akhisar Belediyespor

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 16’ncı haftasında yarın kendi sahasında Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bursaspor Akhisar Belediyespor maçı saat 16:00’da başlayacak.

Bursaspor’un konuğu Akhisar Belediyespor

7’NCİ MÜSABAKA

Akhisar Belediyespor’la kendi sahasında oynayacak Bursaspor, rakibiyle yedinci kez karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılar, 2012-2013 sezonunda tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele etme başarısı gösteren Akhisar Belediyespor’la ligde ve kupada oynadığı toplam 6 maçta 4 beraberlik 1 galibiyet 1 de mağlubiyet aldı.

ABİTOĞLU YÖNETECEK

Yarın saat 16.00’da Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Bursaspor-Akhisar Belediyespor maçını Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu’nun yardımcıları Bülent Gökçü, Adil Sinem, 4’üncü hakem Ömer Faruk Ocak ve çizgi hakemleri ise Serkan Tokat ve Emre Altun olacak.

EKSİKLERİ VAR

Bursaspor’da sakatlığı bulunan Serdar Aziz, kart cezalısı olan Belluschi, Okan, Ertuğrul ve Avustralya Milli Takım’ın katılacağı turnuva için ülkesine giden Aziz Eraltay bu maçta forma giyemeyecek. Teknik direktör Şenol Güneş’in sahaya şu 11’i çıkartmlası bekleniyor:

“Harun-Şener, Şamil, Civelli, Emre, Volkan, Bekir, Ozan Tufan, Bakambu, Josue, Fernandao”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X