Bursastore artık Onur Market’te

Dün yapılan açılışa yeşil beyazlı yöneticiler ile futbolculardan Shehu ve Burak Altıparmak katıldı. 

Bursastore artık Onur Market’te

Bursaspor’un formasında kol sponsoru Onur Market, mali açıdan zor günler geçiren yeşil-beyazlı kulübe desteğini sürdürerek, iki mağazasında Bursastore standına yer verdi. Erikli’de bulunan Onur Market’te gerçekleştirilen açılışa Bursaspor 2.Başkanı Konuralp Yeşil, yöneticiler Ali Büyükkurt, Serkan Subaşı, Ahmet Eraslan, Yavuz Aman, Yıldırım Hacıoğlu ve Onur Market Bursa Bölge Genel Koordinatörü Murad Yavuz Gök, Ticaret Operasyon Müdürü Onur Özen, Stratejik Planlama ve Pazarlama Müdürü Anıl Civez’in yanı sıra futbolcular Abdullahi Shehu ve Burak Altıparmak katıldı.

YANIMIZDA OLDULAR

Bursaspor’un, Bursa şehrinin en büyük markası olduğunu dile getiren Konuralp Yeşil, ‘Birlik ve beraberlik halinde olduğumuz zaman bizim yenemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Bütün problemleri, bütün engelleri aşarız. Onur Market, bizim en kötü dönemimizde, ekonomik olarak sıkıntı yaşadığımız bir dönemde hiçbir şart, hiçbir koşul sürmeden yanımızda oldu. Bugün de formanın satışı, Bursaspor farklılığının yaratılması, taraftar kazanılması bazında yapılan bu etkinlik gerçekten takdire şayan. Bizi desteklemelerinden ötürü Onur Market’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

UMARIM DESTEK DEVAM EDER

Yeşil-beyazlıların deneyimli oyuncularından Burak Altıparmak da, “Çok güzel bir açılış oldu, desteklerinden dolayı Onur Market’e çok teşekkür ederiz. Umarım bütün şehir bizi devamlı böyle destekler. Bursaspor, taraftarı büyük bir camia, biz de onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. Etkinlikte Bursasporlu futbolcular Shehu ve Burak Altıparmak, taraftarlara imza dağıtıp, fotoğraf çektirdi. Onur Market çalışanlarının da müşterilerine Bursaspor formasıyla hizmet etmesi dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X