Bursa’ya anlamlı ödül

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) tarafından her yıl düzenlenen Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2017 (Etz17) Ankara’da yapıldı.

Bursa’ya anlamlı ödül

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, YEĞİTEK Genel Müdürü Bilal Tırnakçı ve Lego Education Başkanı Esben Staerk Jorgensen de katıldığı teknoloji zirvesinde farklı kurum ve kuruluşlardan alanında uzman eğitimciler proje ve sunumlarını tanıttı.

Teknoloji zirvesinin ‘Geleceğin Eğitimine Katkı’ yarışmasında Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ‘Masallar Canlanıyor’ projesi ile temsil eden Fatih Proje ekibinden Nihat Hanpolat, öğretmen kategorisinde katıldığı yarışmada Türkiye üçüncüsü oldu ve ödülünü Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’den aldı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli öğretmen Mehmet Fatih Bütün; öğretmen ve öğrenciler için sadeleştirerek son derece kolay bir hale getirdiği Flipped Classroom uygulamasının devlet okullarında da uygulanabilmesine yönelik hazırlamış olduğu  ‘Teknoloji Destekli Esnek Sınıflar’ (TEDES) adını verdiği uygulamasını katılımcılara tanıttı.

Yine Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü projelerinden biri olan ‘Fatih Kalem’ uygulaması da Hasan Yunus Ateş tarafından katılımcılara tanıtıldı.

Eğitimde teknoloji, STEM, Robotik ve Kodlama konularının büyük ilgi gördüğü zirve, anı defterinin imzalanması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X