Bursa’ya Japon gelin

Dış Ticaret Uzmanı Anna Oba, Kurgu Asistanı Burak Erten’in yeni bir hayata merhaba dediği Buzzpark’taki kına gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

Bursa’ya Japon gelin

Öğrenimine Mimar Sinan Üniversitesi’nden sonra Japonya’ daki Digital Holywood Üniversitesi’nde devam eden Burak Erten, gönlünü Japon Anna Oba’ya kaptırdı. Buzzpark Yaşam Merkezi’nde düzenlenen gecede gelin Anna Oba, Türk ve Japon gelenek ve göreneklerine göre hazırlandı. Kına gecesinde sahneye ilk olarak Japon yerel kıyafeti olan kimono ile gelen Anna Oba, ardından farklı bir düğün kıyafeti giydi. Son olarak ‘bindallı’ ile sahneye çıktı ve kınasını yaktırdı. Gecede, gözler hastalığından dolayı gelemeyen gelinin annesi Takako Oba’yı ararken, baba Alan Narez ise elinden düşürmediği fotoğraf makinesi ile gecenin mutlu anlarını ölümsüzleştirdi. Nikahları Japonya’ da kıyacak olan genç çift hayatlarına da Japonya’ da devam edecek.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X