Bursa’ya yeni spor merkezi

Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’ndeki gençlere hizmet verecek yeni bir spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Bursa’ya yeni spor merkezi

Bursa’nın en eski spor kulüplerinden olan Küplüpınar Yeşildağspor Kulübü, modern bir hizmet binasına kavuşuyor.

Uzun yıllar kulüp binasına olarak hizmet veren eski bina Osmangazi Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor. Küplüpınar Mahallesi’ndeki yeni spor merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yeşildağspor Kulübü’ne modern bir hizmet binası kazandıracaklarını söyledi.

Yeşildağspor’un Bursa’nın en eski spor kulüplerinden biri olduğunu belirten Başkan Dündar, “Bursaspor ile yaşıt olan Yeşildağspor, mahalledeki gençlerimize spor ile birlikte eğitim de veren kulübümüz. Kulüp yöneticileri, eski binalarının yenilenmesini talep ettiler. Bizler de yeni bir proje hazırlayarak eski binayı yıktık. Yeni binanın inşaat çalışmalarına başladık. Alt katında lokal ve idari ofisleri, üst katlarında soyunma odaları ve toplantı salonlarının yer aldığı modern bir bina inşa ediyoruz. Bölgedeki gençlerimize hizmet verecek ve Yeşildağspor Kulübümüze yakışacak yeni hizmet binasını kısa sürede tamamlayacağız. Yeni spor ve eğitim merkezimizde gençlerimiz boş vakitlerini değerlendirecek, aynı zamanda eğitim çalışmalarına katılma fırsatı bulacaklar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X