Buse Narcı son hali ile şaşırttı! Saçları…

Özcan Deniz’le yaşadığı aşkla adını duyuran 25 yaşındaki oyuncu Buse Narcı burnu, yanakları, çenesi, gözleri, dudakları, dişleri, göğüsleri ve kalçaları olmak üzere çok sayıda estetik operasyon geçirmişti.

Buse Narcı son hali ile şaşırttı! Saçları…

Takvim gazetesindeki köşesinde Buse Narcı’nın saçlarının dökük göründüğü bir fotoğrafı yayınlayan Ufuk Özcan’ın yazısından o bölüm:

Adını bir dönem Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla duyuran Buse Narcı’nın, birçok estetik operasyon geçirdiği eski fotoğraflan yayınlanınca ortaya çıkmıştı.
 

Daha 25 yaşında olan Buse, şimdiye kadar burnu, yanakları, çenesi, gözleri, dudakları, dişleri, göğüsleri ve kalçaları olmak üzere birçok estetik operasyon geçirmişti. Narcı, şu sıralar ise tutam tutam dökülen saçlarından şikayetçiymiş. 

Elime geçen fotoğraflarda Buse Narcı’nın dökülen saçlarını görünce ben de çok şaşırdım.
 

Bu durumu çevresinden gizlemeye çalışan oyuncunun, birçok ünlü erkeğin de saçlarına yaptırdığı, saç protezi ile güzel bir görünüme kavuştuğunu öğrendim.

Geçirdiği bakım sonrası eski görünümüne kavuşan Buse Narcı, ayda bir kez saçlarına tedavi uygulatıyormuş.
 

Saçlarının bakımını yaptıran Buse Narcı’nın nasıl bu hale geldiğini ben de çok merak ettim.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X