BUSİAD-Doğan Ersöz Ödülü Borçelik’e

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (BUSİAD), Kurucu Başkan Doğan Ersöz adına verdiği ödüllerin sahipleri belli oldu.

BUSİAD-Doğan Ersöz Ödülü Borçelik’e

BUSİAD Başkanı Ergün Hadi Türkay, dün yaptığı açıklamada, BUSİAD Doğan Ersöz Ödülü’ne (2017) Borçelik AŞ’nin layık görüldüğünü söyledi. Şirketin başta otomotiv olmak üzere, beyaz eşya, ısıtma-havalandırma, yapı-inşaat ve makine sanayi gibi ihracatının omurgasını oluşturan lokomotif sektörlerin önemli hammadde girdilerini tedarik ettiğine işaret eden Türkay, Türkiye’de üretilen 100 aracın 85’inde Borçelik’in ürettiği sacların kullanıldığını vurguladı.

Meslek Ödülü’nün ise avukat İbrahim Yaşar’a verilmesinin kararlaştırıldığını ifade eden Türkay, Kültür ve Sanata Destek Ödülü’ne de Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (BUFSAD) layık görüldüğünü kaydetti. Türkay, ödül töreninin 23 Kasım Cuma günü saat 19.30’da Almira Otel’de gerçekleştirileceğini söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X