‘Büşra Develi’yi Paris’in ortasına koy’

Jeoloji Profesörü Celal Şengör, Fi dizisinin yıldız oyuncusu Büşra Develi’yi öve öve bitiremedi. Şengör, “Büşra’yı Paris’in ortasına koy bütün Fransızları kıskandırır.” dedi.

‘Büşra Develi’yi Paris’in ortasına koy’

Radikal çıkışları ile sık sık gündeme gelen Jeoloji Profesörü Celal Şengör oyuncu Büşra Develi’ye övgüler yağdırdı. Şengör, oyuncu Büşra Develi’ye olan hayranlığını şöyle dile getirdi: “Büşra’yı, Paris’in ortasına koy. Bütün fransızları kıskandırır.”

unlu-profesor-den-fi-nin-yildizina-ovgu-dolu-10394565_6982_m.jpg
 

BÜŞRA FRANSIZ YILDIZ JULİETTE BİNOCHE’YE BENZETİLİYOR

Büşra Develi’nin yıldızı geçen sene Azra Kohen’in aynı adlı roman üçlemesinden ekrana uyarlanan Fi dizisindeki ‘Bilge’ karakteri ile parladı.

s-61f470f538058d4ce23f8fb42ec82d56a57a28ab.jpg

Büşra Develi’yi ilk olarak ‘Pretty Little Liars’ dizisinin Türkiye versiyonu ‘Tatlı Küçük Yalancılar’daki Selin rolüyle tanışmıştık. Aynı diziden rol arkadaşı Burak Deniz ile bu sette tanışan ve büyük bir aşka başlayan çift, tutku dolu fotoğraflarını her fırsatta Instagramda paylaşıyor.

s_2521_3.jpg

1993 İzmir doğumlu Büşra Develi’nin sevgilisi Burak Deniz de genç kızların hayran olduğu bir oyuncu. Fransız aktris Juliette Binoche’a olan benzerliğiyle dikkat çeken Büşra Develi, kusursuz fiziğiyle de beğeni topluyor.

unlu-profesor-den-fi-nin-yildizina-ovgu-dolu-10394565_1620_m.jpg

cwvvnq2w8aexcko.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X