BUTEKOM teknoloji odaklı üretime rehberlik ediyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, Bursa Teknoloji Koordinasyon ve Ar-Ge Merkezi’nin (BUTEKOM) iş dünyasının teknoloji odaklı üretimine rehberlik ettiğini söyledi.

BUTEKOM teknoloji odaklı üretime rehberlik ediyor

BTSO çatısı altında faaliyet gösteren 63 meslek komitesi genişletilmiş sektörel analiz toplantılarına devam ediyor. Metal alaşımlı ürünler ve bağlantı elemanları imalatı yapan firmaların yer aldığı 20. Meslek Komitesi Genişletilmiş Sektörel Analiz Toplantısı DOSAB’ta yer alan BUTEKOM’da gerçekleştirildi. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, buradaki konuşmasında Türkiye’de döviz kaynaklı finansal saldırıların panzehirinin katma değerli üretim ve ihracat olduğunu ifade ederek, Oda olarak projelerde firmaların dünya pazarlarıyla entegre hale gelmesini hedeflediklerini kaydetti.

BUTEKOM’da Türkiye’nin ilk Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi’nin yer aldığını hatırlatan Koçaslan, merkezin test analiz ve muayene hizmetlerinden tekstil sektörünün yanı sıra farklı sektörlerden 250’ye yakın firmanın faydalandığına işaret etti. Koçaslan, ‘’Mükemmeliyet merkezlerimiz iş dünyamızın teknoloji odaklı üretimi ve AR-GE çalışmalarına rehberlik ediyor. Sektör temsilcilerimizi, BUTEKOM’un hizmetlerinden ve imkanlarından faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X