BUTTİM’li firmalar EVTEKS’te

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi’nde (BUTTİM) ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren firmalar, İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’nda (EVTEKS) yerini aldı.

BUTTİM’li firmalar EVTEKS’te

BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, Türkiye’nin en önemli ev tekstili markalarının ürünlerini sergiledikleri EVTEKS’te BUTTİM sakinlerini yalnız bırakmadıklarını söyledi. Fuarda İspanya, Fas, Portekiz, Çin, Hollanda, Belçika, Hindistan, İran, Fransa, Avusturya, Yunanistan, Ukrayna, Mısır, Bangladeş, Pakistan, Almanya, Ürdün, Türkmenistan gibi ülkelerden katılımcılar olduğunu dile getiren Şengül, ”Bursa, tekstil ve ev tekstili alanında zaten Türkiye’nin marka kentlerinden biri. BUTTİM’de yer alan firmalarımızın büyük çoğunluğu da bu alanda faaliyet gösteriyor. Biliyoruz ki ülkemizin gelişiminin ve krizleri aşmasının en önemli unsuru üretim. Üretimden ekonomik güç doğar. Bizler ürettikçe ülkemiz daha ileri gidecektir. Yeni pazarlar ve müşteriler için fuarların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X