‘Büyük geçmiş olsun!’

Kasımpaşa-Bursaspor maçı sonrasında Bursa’ya dönen taraftarları taşıyan minibüse tır çarpması sonucu 10 kişi yaralandı.

‘Büyük geçmiş olsun!’

İstanbul’da oynanan Kasımpaşa maçı sonrasında Bursa’ya dönen Bursaspor taraftarlarını taşıyan minibüsün, TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde tır ile çarpışması sonucunda meydana gelene kazada 10 kişi yaralandı. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri ambulanslarda yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavilerine başlanan taraftarlarının durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

3 kulüp mesaj yayınladı

Bursaspor Kulübü, maçtan dönerken Kocaeli’nin Gebze ilçesinde geçirdikleri kazada yaralanan taraftarları için ‘geçmiş olsun’ mesajı yayımladı. Yeşil beyazlı kulübün yayımladığı mesajda, ‘Kasımpaşa maçı dönüşünde taraftarlarımızın içinde bulunduğu minibüs kaza yapmış olup, bazı taraftarlarımız hafif yaralanmıştır. Taraftarlarımıza ‘geçmiş olsun’ diliyoruz.’ ifadelerine yer verildi. Bursaspor taraftarı için Erzurumspor, Ankaragücü ve Galatasaray kulüpleri geçmiş olsun mesajları yayınladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X