Büyük gelir bekliyoruz

Ömer Faruk Şahin, arsalarla ilgili 2 proje hakkında bilgiler verdi. 

Büyük gelir bekliyoruz

Mülk Yönetimi ve Projeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Şahin ise, Başkan Ali Ay’dan sonra söz aldı. ‘Kamuoyunda bir çok konunun aydınlanması gerekiyor.’ diyen Faruk Şahin ‘Arsalarla ilgili 2 projemiz var. Birincisi arsa, ikincisi çakılla ilgili. 64 hektarlık yer. Yıllık 2 milyon ton. Ali Ay başkanımızdan da bu yatırımı yapmak için para istedik. Konu büyük yatırımlar yapmak değil finansal yapıyı düzeltebilmekti. Başkanımız da bütün ödemeleri kendi yaparak Yunuseli’ndeki arsayı aldık. 6 aydır uğraştığımız büyük bir projemiz de var. Bursaspor’a büyük bir gelir bekliyoruz. Bu arsayı da almak için Dereçavuş’u satacağız. 7-8’e aldık 15’e sattık vs…Bizim böyle bir sisteme değil başka sisteme ihtiyacımız var.’ dedi. 

ÇOK BÜYÜK BURSASPORLU

Bursaspor’un Ali Ay’a ihtiyacı olduğunu ifade eden Ömer Faruk Şahin ‘Başkanımıza başvurduk. ‘Bursaspor’un geleceği bu projeler’ dedik. Bunları yapmak istiyorsak, yine Ali Ay’a ihtiyacımız var. Biz de Başkana ‘Kimse almadı gerekirse siz alın ve bu parayı siz sağlayın bize’ dedik.

‘Başkanım kimsenin almadığı yere siz daha fazla para verin’ dedik ve o da bunu yaptı.Biz bir değil iki büyük proje oluşturduk. Keşke başkanımızdan almak yerine bu parayı hep beraber birlik oluşturup elde etseydik. O yüzden yanımda oturan kişi çok büyük Bursasporludur.

Başkanımız Mali Genel Kurul’dan sonra 9 milyon 250 bin TL daha verdi. İnanabiliyor musunuz? Ben Ali Ay’a çok büyük saygı duyuyorum.’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X