Büyük maç bu akşam şifresiz

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Paris Saint Germain ile Real Madrid karşılaşacak. Futbolseverler bu dev maçı TRT 1’den canlı ve şifresiz yayınla izleyebilecek.

Büyük maç bu akşam şifresiz

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan Şampiyonlar Ligi’nde 2. tur rövanş maçları bu akşam başlıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği maç ise Fransız ekibi Paris Saint Germain ile İspanyol devi Real Madrid karşılaşması.

AVANTRAJ REAL MADRİD’DE

Gecenin maçında PSG, sahasında Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. 

İspanya’da oynanan ilk maçta son 2 yılın şampiyonu Real Madrid, 1-0 geri düştüğü maçta Paris Saint Germain’i 3-1 yenmişti. İspanyol devine galibiyeti getiren goller Cristiano Ronaldo ve Marcelo’dan gelmişti.

PSG REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Paris Saint Germain – Real Madrid maçı 6 Mart 2018 (Salı) akşamı Türkiye saati ile (TSİ) saat 22.45’te başlayacak.

Futbolseverler bu dev maçı TRT 1 kanalından canlı ve şifresiz yayınla izleyebilecek.

RONALDO 100. GOLÜNÜ ATMIŞTI

İlk maçta Ronaldo takımını 1-1’lik eşitliğe taşırken; Şampiyonlar Ligi’nde aynı takımla 100 gole ulaşan ilk oyuncu olmuştu. Portekizli ayrıca Devler Ligi’nde de 115. golüne ulaştı.

NEYMAR FORMA GİYEMEYECEK

PSG’nin Barcelona’dan rekor transfer ücretiyle kadrosuna kattığı Neymar, sakatlığı nedeniyle Real Madrid karşısında forma giyemeyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X