Büyük umutlarla başlayan dizi adeta çakıldı! Final kararı

Diriliş Ertuğrul’dan sonra Kurşun dizisiyle ekranlarda boy gösteren Engin Altan Düzyatan’ı şoke eden bir gelişme yaşandı. Ekran yolculuğuna büyük ümitlerle başlayan Kurşun dizisi, 7. bölümde final yapma kararı aldı.

Büyük umutlarla başlayan dizi adeta çakıldı! Final kararı

TRT 1 kanalında yayınlandığı tarihlerde Diriliş Ertuğrul adıyla büyük hayran kitlesine sahip olan Engin Altan Düzyatan bu sezon Kurşun dizisinde başrol olarak karşımıza çıkmıştı.

1970’lerin Türkiye’sinde geçen bir hikayenin anlatıldığı Kurşun dizisi reytinglerin kötü olmasının ardından ekranlara flaş bir şekilde veda ediyor. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; 5. bölümünün yayınlanmasının ardından kanal yönetimi diziyi sonlandırma kararı aldı.

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'dan sonra adeta çakıldı! Kurşun dizisi için final kararı

İlk 3 hafta reytinglerde kendisine iyi bir yer bulan Kurşun dizisi, son iki hafta reytinglerinde dibe çöktü.

Aynı gün yayınlanan Kuruluş Osman, çarşamba günü reyting sonuçlarında rakiplerine fark attı. Kuruluş Osman’ın da gelmesiyle reytinglerde düşüşe geçen dizi için final kararı alındı.

Dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu gibi isimler yer alıyordu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X