Büyükorhan MYO’ya kalite belgesi

Uludağ Üniversitesi Büyükorhan Meslek Yüksekokulu kalite belgesi almaya hak kazandı.

Büyükorhan MYO’ya kalite belgesi

Orhangazi Sosyal Bilimler ve Mustafakemalpaşa MYO’nun ardından bir yıl içerisinde Büyükorhan MYO da İSO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesini aldı. Büyükorhan MYO’yu denetleyen belgelendirici kuruluş yetkilileri, okulda yapılan iyileştirme ve kalite faaliyetlerinin tümü için olumlu rapor verdi. Büyükorhan MYO yönetimi, kalite belgesini okulda düzenlenen törenle teslim aldı. 

Büyükorhan MYO Müdürü Doç. Dr. Ruziye Daşkın, “Kurum olarak gerekli tüm çalışmaları eksiksiz tamamladık ve süreci en iyi şekilde geride bıraktık. Yapılan denetimden başarı ile çıkan yüksekokulumuz, ISO 9001:2015 Kalite Belgesi almaya hak kazandı. Meslek yüksekokulumuz, kaliteli ve uygulamalı eğitim-öğretim ve idari hizmet anlayışıyla, ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikte bireyler yetiştirmek gibi önemli bir görevi kararlılık ile yürütmektedir. Aldığımız ISO 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile bu sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X