Büyükorhan’a yeni Hükümet Konağı

Büyükorhan’da yapılan yeni Hükümet Konağı inşaatı tamamlandı.

Büyükorhan’a yeni Hükümet Konağı

AYDIN KURMUŞ

Binanın geçici kabulü yapılarak yüklenici firma tarafından teslim edildi. Büyükorhan’ da bulunan kamu kurum ve kuruluşları şubat ayından itibaren yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.

Vatandaşlara verilen hizmetlerin daha kolay ve hızlı yürütülmesi ve ilçede kamu kurumlarına tek çatı altında çalışma imkânı sunabilmek için 2016 yılı ekim ayında yapımına başlanan yeni Hükümet Konağı tamamlandı. Yaklaşık 8 milyon TL’ ye mal olan 6 katlı Hükümet Konağı yöre mimarisine uygun şekilde inşa edildi. 

Büyükorhan Kaymakamı Kutsal Baytak, “İlçemizin önemli yatırım değerleri arasında yer alan ve yapımı tamamlanan yeni Hükümet Konağımız Büyükorhan’a yakışır, çağın gereksinimlerini tam anlamıyla karşılayacak şekilde inşa edildi. Hükümet Konağımız şubat ayından itibaren hizmete girecek. Bu binada Büyükorhanlı vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet vereceğiz’dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X