Büyükorhan’da köy yollarına sıcak asfalt

Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı, Büyükorhan’a bağlı köy grup yollarında sıcak asfalt çalışması başlattı.

Büyükorhan’da köy yollarına sıcak asfalt

AYDIN KURMUŞ

Çalışmalar kapsamında Büyükorhan ile Aktaş Mahallesi arasında bulunan 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Çalışmaların gerçekleştirildiği güzergâhta incelemelerde bulunan Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, ilçede yıllardır beklenen çalışmanın Büyükşehir Belediyesi ile hayata kavuştuğunu ifade ederek, yolların artık daha güvenli ve konforlu duruma geleceğini kaydetti.

Hasan Taş, asfalt çalışmalarının diğer köy grup bağlantı yollarında da gerçekleştirilmesinin planlandığını anlattı. Büyükorhan ve köylerinde yol ve diğer çalışmalarda bugüne kadar önemli mesafeler alındığını ifade eden Hasan Taş,’Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla köy yollarımızda ulaşım artık daha güvenli ve konforlu biçimde sağlanıyor. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X