Büyükorhan’daki okullarda çalışacak 15 kişi belirlendi

Büyükorhan’daki okullarda İşkur’un ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ çerçevesinde 15 kişi çalışacak. Okullarda çalışacak görevliler yapılan mülakatla belirlendi.

Büyükorhan’daki okullarda çalışacak 15 kişi belirlendi

AYDIN KURMUŞ 

İşkur’un ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ çerçevesinde Büyükorhan’daki  okullarda çalışacak olan görevliler için mülakat gerçekleştirildi. 15 kişi, yapılan mülakatla belirlendi. 

Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bursa Çalışma ve İş Kurumu arasında imzalanan ‘Toplum Yararına Çalışma Programı’ kapsamında gerçekleştirilecek projede çalışacak 15 kişi için mülakat yapıldı. 

Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirilen mülakata, projeye müracaat eden 140 kişi katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından mülakatı gerçekleştirilen kişilere, Bursa İşkur ve Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından çalışma koşulları hakkında bilgiler verildi. 
Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan okullarda görevlendirilecek olan kişilerin, okulların genel temizliğini gerçekleştireceği belirtildi. Mülakatla belirlenen 15 kişinin 1 Ekimde göreve başlayacakları ve haziran sonunda görev sürelerinin biteceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X