Büyükorhanlı şehide vefa

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde geçtiğimiz yıl teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Zeki Uğur adına, Orhaneli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Büyükorhan’ın Piribeyler köyündeki 3 hektarlık alanda hatıra ormanı düzenlemesi yapıldı.

Büyükorhanlı şehide vefa

AYDIN KURMUŞ

Büyükorhan Piribeyler Köyünde oluşturulan hatıra ormanındaki fidan dikimine Büyükorhan Kaymakam Vekili Enis Aslantatar, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Orhaneli Orman İşletme Müdürü Sadettin Özer, Büyükorhan AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Tüfekçi, Jandarma yetkilileri şehidin ailesi ile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Orhaneli Orman İşletme Müdürü Sadettin Özer, “Şehidimizin adı ve kahramanlıkları bu hatıra ormanı ile ölümsüzleştirildi. Onlar bizlerin rahat etmesi ve ülkenin bekası için canlarını hiçe sayarak şehit oldular. Biz de şehidimizi unutmamak, ona vefa borcumuzu ödemek adına burada bir hatıra ormanı oluşturduk. Biz şehidimizi hiçbir zaman unutmayacağız” dedi. 

Konuşmanın ardından Şehit Zeki Uğur adına oluşturulan hatıra ormanına protokol tarafından fidanlar dikildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X