Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya trafik sorununu çözmesini bekliyoruz

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz , Büyükşehir Belediyesi’nin trafik sorununu çözüme kavuşturmasını beklediklerini ve bununla ilgili desteğe de hazır olduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya trafik sorununu çözmesini bekliyoruz

Mudanya’nın özellikle yaz mevsiminde yaşanan trafik ve otopark sorununa yönelik hazırlanarak, UKOME’ye sunulan trafik projesinin yetersiz görülmesi nedeniyle değerlendirmelerde bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, Büyükşehir Belediyesi’nin trafik sorununu çözüme kavuşturmasını beklediklerini ve bununla ilgili desteğe de hazır olduklarını söyledi.

Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım Ana Planı çerçevesinde Mudanya için açıkladığı güzergah çalışmalarının UKOME’ye sundukları projede belirtilen çözümlerden bir farkı olmadığını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi, bilimsellikten uzak dediği projenin aynısını Mudanya’ya uygulamaya çalışıyor.

Mudanya Sahil Projesi’nin tamamlayıcısı olarak açıkladığı çözümlerle Halitpaşa ve Mustafa Kemal Paşa caddeleri üzerinde geliştirilmesi ve bu caddelerin araç trafiğine kapatılması öngörülüyor. Bunu biz yıllardır söylüyoruz” dedi. 

Türkyılmaz ayrıca Mudanya Belediyesi’nin Güzelyalı Atatürk Parkı’nın ikinci etabı kapsamında başlattığı çalışmalarla ilgili olarak da, yargıya giden Mudanya Belediyesi’nin Bursa 2. İdare Mahkemesi tarafından haklı bulunduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X