Büyükşehir hızlı başladı

15 Temmuz Demokrasi Zaferi Turkcell Kros Ligi’nin ilk kademesinde son şampiyon Bursa ekibi sporcuları ferdi sıralamada ilk 3’ü kaptırmazken, takım halinde de kürsünün en üst basamağında yer aldı.

Büyükşehir hızlı başladı

Amasya’da yapılan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Turkcell Kros Ligi 2017 sezonunun ilk yarışlarında büyük kadınlarda geçen yılın şampiyonu Büyükşehir Belediyespor, yine zirveyi kaptırmadı. Tamamı milli sporculardan oluşan Bursa ekibi, Amasya’daki yarışta da rakip tanımadı. Sonbahardaki kros takviminin ilk önemli yarışması olan organizasyon Gözlek Köyü parkurunda gerçekleştirildi. 4 kategoride toplam 42 takım yarıştığı Kros Ligi ilk kademesinde büyük kadınlarda 6 bin metrelik parkurda Büyükşehirli Belediyesporlu Esma Aydemir 19.59’luk derecesiyle ilk sırada yer aldı.

KÜRSÜYÜ KAPTIRMADILAR

Yeşil beyazlılardan Özlem Kaya 20.03’lük derecesiyle ikinci, Sevilay Eytemiş de 20.16’lık derecesiyle üçüncü oldu. Yarışı Bursa ekibinden Sebahat Akpınar 20.31’lik derecesiyle 4. sırada tamamlarken, Emine Hatun Tuna da 21.10’luk derecesiyle dokuzuncu oldu. Büyükşehir Belediyespor, Kros Ligi ilk kademesini takım halinde 10 puanla birinci olarak tamamlarken, ferdi sonuçlarda kürsünün üç basamağında da Bursa ekibi sporcularının yer alması gurur verdi. Yarışlar sonunda Kasımpaşa 40 puanla ikinci olurken, Üsküdar Belediyesi de 44 puanla üçüncülüğü aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X